Een geheime wapen voor frietkraam huren

Verlangen is je ons breedvoerig menu betreffende verscheidene soorten friet, al die snacks, dranken en desserts? Dan betaal je logischerwijze verdere. Voor ieder budget kan zijn daar hetgeen geoorloofd. Wensen zijn je exact begrijpen wat het gaat kosten? Aarzel dan niet en neem direct contact op.

Met een collectie over 6 soorten verse friet en ons asssortiment betreffende 26 soorten snacks met heel veel sauzen kunt u dan ook met de gasten heerlijk onbeperkt smullen en alle buikjes vullen.

Frietfeest.nl kan zijn gespecialiseerd in het onderhouden betreffende catering aangaande friet en snacks op locatie in enorm Holland. Wij onderhouden een catering voor groepen van 35 personen. Frietfeest.nl kan zijn uw levensgezel voor een geslaagd evenement. U dan ook heeft bij het afwisseling uit verschillende menu’s.

Hygiëne staat bij Denies buitengewoon hoog in het vaandel. We wensen ervoor dat de frietwagens continue ordelijk gehouden geraken, vooral verder tussen het bakken door.

Wilt u weten of er ons frietkraam beschikbaar kan zijn? Bel dan met 06 2277 9592 of email naar: lees verder@henkpatat.nl. Vermeld in uw mail indien u de frietkraam wilt huren. Welke dag. Welk tijdstip. Doch tevens waar we dienen te zijn. En hoeveel mensen u dan ook denk op uw huwelijksinzegening, festiviteit of evenement.

De mayonaise is vol betreffende smaak betreffende een gemakkelijk zuurtje en tevens 100% eerlijk. Ook serveren we een croquet van Cas Spijkers of proef de heerlijke gehaktballen. Puur genieten!

Heb jij binnenkort een aanleiding voor ons feestje en wil jouw dit bunkeren voor de gasten verzorgen? Vervolgens kan zijn een frietkraam huren de volmaakte uitkomst. Het huren van ons frietkraam kan zijn juiste mogelijkheid teneinde jouw gasten te voorzien over een maaltijd.

Bent u dan ook ons cateraar, wilt u verdere opdrachten en websites bekendheid? Neem dan nu contact betreffende het op wij zeggen u graag verdere.

Tanken betreffende genoeg goede korting? Heden kan zijn een feestelijke opening met Esso een Meern. Bekijk daar alles over op ow.ly/YwKs30gMXoK 5 maanden ago Hetgeen was dit toch huiselijk voor Leidens Ontzet juiste begin van de maand :D! #snackmobiel pic.twitter.com/tt8LWTLJ7f 6 maanden ago Het kan zijn nationale kroket dag!

nl. De visite zal genieten van een lekkere, warm opgediende producten die in 100% plantaardige en verse olie geraken gebakken. Het personeel komt tegelijk met een mobiele patatkraam  op de festiviteit mee. Huren is daarom enorm eenvoudigweg en u zult verrast bestaan op welke manier voordelig onze prijzen bestaan.

Onze mooie prijzen bestaan inclusief een benodigde middelen, een collegas en een frietwagen met huis. Is de locatie minder vervolgens twintig kilometer van Eindhoven? Dan hoeft u dan ook verder nog eens geen reiskosten te betalen.

Dit kan zijn uiteindelijk pas een geslaagd feest indien er een Frietwagen met huis aangaande Frietfestijn.nl kan zijn geweest.

Bezit u dan ook interesse om een frietwagen te huren in ofwel rond Limburg? Neem dan telefonisch ofwel via e-email contact met Snackmobiel.nl op. We beantwoorden graag alang de vragen.

Dapp Frietfiets kan zijn ons jong festival hetgeen een allerlekkerste frieten bakt. En ook niet onverwacht check hier frieten; biologisch, zelfgemaakt en smakelijk vers! Of je nu een frietkraam wilt huren voor ons trouwplechtigheid, biologische markt, evenement of personeelsfeest, we komen met genoegen op locatie.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Een geheime wapen voor frietkraam huren”

Leave a Reply

Gravatar